При мен ще научите как да подобрите общото си здравословно състояние, начинът, по който изглеждате чрез сваляне на излишните килограми, ще повишите виталните сили и жизнена си енергия, нужни в забързаното и натоварено ежедневие.

Кое е това вълшебно средство?  Споделяме с вас –правилното и балансирано хранене, леката, но честа двигателна активност и добрия сън! За първите две може да разчитате на нас! Лесно и вкусно ще направим прехода към вашето по-добро, здраво и енергично АЗ, готово и усмихнато за утрешния ден!

Работим с продукти на компания лидер в здравословния начин на живот. От 1980 г. до ден днешен Хербалайф помага на хората по света с оригиналната програма за управление на теглото.

Ако се грижим добре за тялото си сега, то ще ни се отплаща години наред за това!

Наш консултант по хранене ще направи измерване на телесни показатели за всеки един клиент, след което след внимателен анализ се изготвя подходящ хранителен режим, а периодичното проследяване на резултатите ще затвърди всеки напредък до достигане на вашата крайна цел.

Ние сме тук с решения за правилно управление на теглото чрез целево хранене, които ще допринесат за повече енергия и добро здравословно състояние. Наред с това ще се погрижим по най-добрия начин за вашата лична грижа – лице, коса, тяло.

Най-честите причините за наднормено тегло при нашите клиенти са: забързан живот, стрес, неправилно хранене, обща липса на движение. При мен не само ще се справите с излишните килограми, но и ще моделираме тялото, коригираме вредния и полезния състав на трудни места като талия, ханш и бедра.

Свържете се с мен още сега! Нека направим първата крачка към промяната още днес!

Аз се казвам Владимир Петров и съм независим член на Herbalife за България. Ако желаете да закупите продукти на Хербалайф или имате нужда от консултация, не се притеснявайте да ме потърсите на телефон 0877 922 800.