Показване на 4 резултата

Супер шейкър Herbalife

25.00 лв.
Многофункционален и удобен шейкър с който може лесно да планирате дневните хранения.

Готварската книга на Herbalife

32.00 лв.
Том 1 на новата Готварската книга на Herbalife Nutrition с 80 уникални рецепти от Европа и Африка, открийте нови здравословни рецепти за приготвяне на вашата храна.

Шейкър

10.00 лв.
Двойно затваряне, за предотвратяване на течове. Релефно лого на Хербалайф. Малко по-голям отвор – ергономично подобрение. Използвайте шейкъра за по-лесно

Мерителна лъжичка

5.00 лв.
Новата подобрена мерителна лъжичка е вече тук. С подобрените й размери вече е по-лесно от всякога да подготвите любимите си

Категорията "Аксесоари и Литература" на Herbalife предлага разнообразие от полезни инструменти и материали, които ще ви помогнат да постигнете оптимални резултати с продуктите на Herbalife. В тази категория ще намерите всичко необходимо за лесна и удобна употреба на хранителните добавки и продукти за здравословен начин на живот.

Супер шейкър Herbalife

Супер шейкърът на Herbalife е проектиран с удобство и функционалност на първо място. Той разполага с отделения за съхранение на прахообразни добавки и таблетки, което го прави идеален за употреба както у дома, така и в движение. Шейкърът е снабден с мрежичка за лесно разбиване на прахообразните продукти и създаване на гладка и кремообразна консистенция.

Този шейкър е идеален за приготвяне на протеинови шейкове, смутита и други хранителни напитки. Можете лесно да го носите със себе си на работа, във фитнеса или на път.

Готварската книга на Herbalife

Готварската книга на Herbalife предлага разнообразие от здравословни и вкусни рецепти, създадени с продуктите на Herbalife. Тя включва рецепти за закуски, основни ястия, десерти и напитки, които са лесни за приготвяне и богати на хранителни вещества.

Тази книга е идеална за всеки, който иска да разнообрази своето меню и да се наслади на здравословна и вкусна храна, използвайки продуктите на Herbalife.

Шейкър

Традиционният шейкър на Herbalife е лесен за използване и изключително практичен. Той е проектиран с удобен капак и плътно затваряща се капачка, за да предотврати разливане. Шейкърът има мерителни линии, които улесняват точното дозиране на продуктите.

Идеален за приготвяне на протеинови шейкове и други хранителни напитки. Можете да го използвате както у дома, така и в движение.

Мерителна лъжичка

Мерителната лъжичка на Herbalife е специално проектирана за точно измерване на прахообразните продукти. Тя е изработена от висококачествени материали и е лесна за почистване.

Тази лъжичка е идеална за точно дозиране на прахообразни добавки и продукти, като протеинови шейкове, добавки и супи.

Нашите аксесоари са проектирани да предоставят удобство и функционалност, докато нашата литература ви вдъхновява с вкусни и здравословни рецепти. Независимо дали търсите идеалния шейкър за вашите протеинови напитки, или искате да се запознаете с нови рецепти, тук ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да постигнете своите здравословни цели с продуктите на Herbalife.