Показване на 1–12 от 58 резултата

Протеинов ЧИПС заквасена сметана и лук

41.00 лв.
Постигнете хранителните си цели и променете начина, по който гледате на похапването с протеинови чипове. Протеиновите чипсове никога не са

Протеинов ЧИПС вкус барбекю

41.00 лв.
Постигнете хранителните си цели и променете начина, по който гледате на похапването с протеинови чипове. Протеиновите чипсове никога не са пържени. Ние ги пукаме с помощта на топлина и налягане, за да ви дадем едно пикантно лакомство, което съдържа 50% по-малко мазнина от пържен картофен чипс. Те са с високо съдържание на грахов протеин и не съдържат глутен.

Phyto Complete – 60 капсули

98.00 лв.
Подпомага намаляването на обиколките в талията, ханша и топенето на коремните мазнини.

Шейк Формула 1 – 550гр. Шоколад и Портокал

70.00 лв.
Запознайте се с новото поколение Шейк Формула 1  заместител на хранения за регулиране на телесното тегло. Богат на протеин, който допринася за растежа на мускулната маса е идеална смес от витамини и минерали.

Супер шейкър Herbalife

25.00 лв.
Многофункционален и удобен шейкър с който може лесно да планирате дневните хранения.

H24 Achieve протеинови блокчета с вкус на шоколад

35.00 лв.
Останете на правилния път със своя здравословен, активен начин на живот и се насладете на богатия вкус на H24 Achieve

Microbiotic Max

70.00 лв.
Microbiotic Max е хранителна добавка на прах, формулирана като комбинация от пробиотик и пребиотични фибри, които работят заедно в хармония в подкрепа на вашите хранителни цели.

Collagen Skin Booster

92.00 лв.
Съдържа биоактивни колагенови пептиди, научно е доказано, че намаляват бръчките около очите и подобряват еластичността на кожата след 4 седмици. Този продукт е с високо съдържание на ключови витамини и минерали в подкрепа на здрава кожа, коса и нокти.

CR7 Drive Вкус На Акай Бери

35.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Immune Booster – 21 сашета

56.00 лв.
Immune Booster е хранителна добавка с вкус на горски плодове. Богата на витамини С и D, Селен и Цинк, които допринасят за нормалната функция на имунната система. 10 сашета в опаковка.

Готварската книга на Herbalife

32.00 лв.
Том 1 на новата Готварската книга на Herbalife Nutrition с 80 уникални рецепти от Европа и Африка, открийте нови здравословни рецепти за приготвяне на вашата храна.

Шейк без соя, лактоза и глутен вкус Малина и бял шоколад

70.00 лв.
Запознайте се с новото поколение Шейк Формула 1  заместител на хранения за регулиране на телесното тегло. Богат на протеин, който допринася за растежа на мускулната маса е идеална смес от витамини и минерали.