Декларацията за поверителност, както и условията на ползване, са неразделна част от Общите условия. Фирмата ни е регистратор на лични данни, което в случай на нужда може да бъде проверено.

Какви лични данни са ни необходими

Когато създавате акаунта си ние може да събираме разнообразна информация като : имена, адрес за кореспонденция, телефонен номер, имейл адрес, предпочитания за контакт, и информация за кредитни карти.

Как ще използваме личната Ви информация:

1. Личната информация, която Ivita.bg събира, ни позволява да Ви запознаваме с новостите и предстоящите премиери на продукти или с изпращане на разнообразни оферти. Също така информацията е полезна за подобряване на обслужването, рекламата и търговската ни дейност;

2. Ivita.bg може да използва личната Ви информация, с цел подобряване на логистични услуги, реклама и корпоративно развитие като цяло;

3. Ivita.bg може да използва личната Ви информация за изпращане на важни съобщения, от типа: промени в условията, ред и правила при закупуване на стоки, актуализиране на приложения и др.

4. Ivita.bg може да използва личните ви данни за вътрешнофирмени цели, като одит, анализ на данни и клиентски комуникации.