Показване на 10 резултата

Протеинова напитка микс Веган – 560гр.

84.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Протеинов ЧИПС заквасена сметана и лук

41.00 лв.
Постигнете хранителните си цели и променете начина, по който гледате на похапването с протеинови чипове. Протеиновите чипсове никога не са

Протеинов ЧИПС вкус барбекю

41.00 лв.
Постигнете хранителните си цели и променете начина, по който гледате на похапването с протеинови чипове. Протеиновите чипсове никога не са пържени. Ние ги пукаме с помощта на топлина и налягане, за да ви дадем едно пикантно лакомство, което съдържа 50% по-малко мазнина от пържен картофен чипс. Те са с високо съдържание на грахов протеин и не съдържат глутен.

Phyto Complete – 60 капсули

98.00 лв.
Подпомага намаляването на обиколките в талията, ханша и топенето на коремните мазнини.

H24 Achieve протеинови блокчета с вкус на шоколад

35.00 лв.
Насладете се на H24 Achieve протеинови блокчета между храненията, след тренировки или когато искате лека закуска.

CR7 Drive Вкус На Акай Бери

35.00 лв.
CR7 Drive е уникален въглехидратно-електролитен разтвор, допринася за поддържането на издръжливостта при продължително физическо натоварване.

Протеинова напитка микс – 588гр. вкус ванилия

85.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

LiftOff енергийна напитка – лайм

57.00 лв.
Когато се чувствате уморени, енергизирайте се с LiftOff, кофеинова нискокалорична, ефервесцентна енергийна напитка. Кофеинът помага за увеличаване на бдителността и

Разтворима билкова чаена напитка – класик 102гр.

89.00 лв.
Разтворимата билкова чаена напитка на Herbalife e нискокалорична освежаваща напитка, богата на зелен и черен чай. Ключови предимства: • Нискокалорична

На тази страница ще намерите висококачествени продукти, създадени да ви помогнат да подобрите вашата физическа активност, издръжливост и енергийни нива. Продуктите в тази категория са идеални за спортисти и активни хора, които търсят ефективни решения за по-добро представяне и възстановяване.

Протеинов чипс

Протеиновият чипс на Хербалайф е вкусна и здравословна алтернатива на традиционните чипсове. Той е богат на протеини и е идеален за междинни закуски.

Ползи:

  • Поддържа мускулната маса.
  • Осигурява усещане за ситост между основните хранения.
  • Подпомага здравословния начин на хранене.

Видове:

Phyto Complete

Phyto Complete е хранителна добавка, съдържаща фитонутриенти и антиоксиданти, които подпомагат здравето на клетките и защитата от оксидативен стрес.

Ползи:

  • Поддържа здравето на клетките.
  • Осигурява антиоксидантна защита.
  • Подпомага имунната система.

H24 Achieve протеинови блокчета

H24 Achieve протеиновите блокчета са специално създадени за спортисти и активни хора. Те са богати на протеини и са идеални за консумация преди или след тренировка.

Ползи:

  • Подпомагат мускулното възстановяване.
  • Осигуряват дълготрайна енергия.
  • Имат удобна форма за консумация в движение.

CR7 Drive

CR7 Drive е хидратираща напитка, разработена в сътрудничество с футболната звезда Кристиано Роналдо. Тя е предназначена да осигури бързо усвоима енергия и електролити.

Ползи:

  • Подобрява хидратацията.
  • Осигурява бърза енергия по време на тренировки.
  • Помага за поддържане на оптимални енергийни нива.

Протеинова напитка микс

Протеиновата напитка микс на Хербалайф е идеален начин да увеличите дневния си прием на протеини. Тя може да се добавя към различни напитки и ястия.

Ползи:

  • Подпомага изграждането и възстановяването на мускулите.
  • Осигурява дълготрайна енергия.
  • Лесна за приготвяне и консумация.

Formula 3 персонализиран протеинов прах

Formula 3 персонализираният протеинов прах е създаден да ви помогне да контролирате приема на протеини според вашите индивидуални нужди. Той може да се добавя към различни ястия и напитки.

Ползи:

  • Подпомага изграждането на мускулна маса.
  • Осигурява дълготрайна енергия.
  • Лесен за персонализиране според нуждите на всеки.

Тези продукти са създадени да подпомагат вашата активност и здравословен начин на живот. Изберете Хербалайф за оптимални резултати в енергията и фитнеса!

Ползи от тези продукти на Herbalife

Повишена енергия и издръжливост

Продуктите, като CR7 Drive и LiftOff енергийна напитка, съдържат специално подбрани съставки, които повишават нивата на енергия и издръжливост. Те са идеални за консумация преди или по време на тренировка, за да ви помогнат да се представите на върха на възможностите си.

Подобрено мускулно възстановяване

H24 Achieve протеинови блокчета и Протеинова напитка микс са формулирани, за да подпомагат възстановяването на мускулите след интензивни физически натоварвания. Те съдържат висококачествени протеини, които подпомагат растежа и възстановяването на мускулната маса.

Подобрена хидратация

CR7 Drive не само повишава енергията, но и подобрява хидратацията благодарение на електролитите в състава си. Това е от съществено значение за поддържане на оптималното функциониране на организма по време на тренировка.

Поддържане на метаболизма

Продукти като Phyto Complete подпомагат метаболизма и помагат за изгаряне на мазнините по-ефективно. Това е особено полезно за тези, които се стремят към намаляване на телесната мазнина и поддържане на здравословно тегло.

Съвети за употреба на продуктите

Комбиниране на продуктите за максимален ефект

За оптимални резултати, комбинирайте продукти като Протеинова напитка микс след тренировка за възстановяване и LiftOff енергийна напитка преди тренировка за енергия. Това ще ви помогне да постигнете максимален ефект от вашата тренировъчна програма.

Идеи за рецепти и начини на приготвяне

  • Протеинова напитка микс: Смесете с бадемово мляко и малко плодове за вкусен и хранителен шейк.
  • LiftOff енергийна напитка: Можете да я приготвите с лед и лимонов сок за освежаващ енергиен коктейл.
  • CR7 Drive: Смесете с вода и пийте по време на тренировка за да поддържате оптимални нива на хидратация.

Важността на правилната хидратация

Правилната хидратация е от ключово значение за ефективното функциониране на организма по време на физическа активност. Уверете се, че приемате достатъчно течности преди, по време и след тренировка. CR7 Drive е отличен избор за поддържане на хидратацията по време на физически натоварвания.

Баланс между хранене и тренировки

Успехът в постигането на фитнес цели изисква баланс между правилното хранене и редовните тренировки. Продуктите на Herbalife са създадени, за да подпомагат този баланс, като осигуряват необходимите хранителни вещества и енергия.