Показване на 6 резултата

Collagen Skin Booster

92.00 лв.
Съдържа биоактивни колагенови пептиди, научно е доказано, че намаляват бръчките около очите и подобряват еластичността на кожата след 4 седмици. Този продукт е с високо съдържание на ключови витамини и минерали в подкрепа на здрава кожа, коса и нокти.

Лосион за ръце и тяло

22.00 лв.
Успокояващият гел Хербал Алое и лосионът за ръце и тяло Хербал Алое съдържат хранително африканско масло от Карите и Алое

Почистващ лосион за ръце и тяло

22.00 лв.
Продуктите за баня и тяло Хербал Алое са специално създадени да овлажнят и омекотят кожата. Със съдържанието на полезни растения,

Заздравяващ балсам Хербал алое

22.00 лв.
За продуктите за грижа за коса Хербал Алое е клинично доказано, че укрепват и възстановяват косата, като я оставят копринено

Заздравяващ шампоан Хербал алое

22.00 лв.
За продуктите за грижа за коса Хербал Алое е клинично доказано, че укрепват и възстановяват косата, като я оставят копринено

Успокояващ алое гел

22.00 лв.
Успокояващият гел Хербал Алое и лосионът за ръце и тяло Хербал Алое съдържат хранително африканско масло от Карите и Алое

Категорията "Herbal за Тяло и Коса" на Herbalife е създадена, за да ви осигури цялостна грижа за кожата и косата с помощта на натурални съставки и иновативни формули. Продуктите в тази категория предлагат решения за ежедневна хигиена, подхранване и защита на кожата и косата, като същевременно предоставят наслада от естествени аромати и текстури.

Грижа за Тялото

Хидратация и подхранване

Кожата на тялото изисква ежедневна хидратация, за да остане мека и еластична. Продуктите на Herbalife за грижа за тялото са обогатени с натурални масла и екстракти, които осигуряват интензивна влага и подхранване. Лосионите и кремовете за тяло включват съставки като алое вера, масло от ший и витамини, които помагат за възстановяване и поддържане на кожата в оптимално състояние.

Почистване и освежаване

Душ геловете и сапуните на Herbalife са създадени да почистват кожата нежно, но ефективно. Те премахват замърсяванията и оставят кожата свежа и ароматна. Натуралните съставки като цитрусови екстракти и билкови масла не само почистват, но и осигуряват усещане за свежест и енергия.

Защита и възстановяване

Специализираните продукти като слънцезащитните кремове и лосионите с SPF предлагат защита от вредните UV лъчи. Те са обогатени с антиоксиданти и хидратиращи съставки, които предпазват кожата от увреждания и поддържат нейното здраве.

Грижа за Косата

Почистване и подхранване

Шампоаните и балсамите от козметичната серия на Herbalife са създадени да осигурят дълбоко почистване и интензивно подхранване на косата. Те включват натурални съставки като алое вера, кератин и витамини, които укрепват косъма и му придават блясък и здравина.

Възстановяване и хидратация

Маските и серумите за коса предлагат дълбоко възстановяване и хидратация, като помагат за възстановяване на увредената коса и предотвратяване на накъсването. Те подхранват косата в дълбочина и я правят по-гладка и лесна за оформяне.

Защита и укрепване

Продуктите за защита на косата от топлинна обработка и UV лъчи предпазват косата от увреждания и я укрепват. Те са обогатени с протеини и антиоксиданти, които защитават косата от външни агресори и я поддържат здрава и силна.

Ползи от използването на продуктите за тяло и коса на Herbalife

  1. Натурални съставки: Продуктите са формулирани с натурални съставки, които са нежни към кожата и косата, но същевременно ефективни.
  2. Многофункционалност: Продуктите предлагат решения за различни нужди – хидратация, почистване, защита и възстановяване.
  3. Подходящи за всички типове кожа и коса: Формулите са разработени така, че да бъдат подходящи за всички типове кожа и коса, включително и за чувствителна кожа.
  4. Усещане за лукс: Насладете се на луксозни текстури и аромати, които правят грижата за тялото и косата истинско удоволствие.
  5. Здраве и красота: Редовната употреба на продуктите помага за поддържането на здрава, хидратирана и красива кожа и коса.

Съвети за употреба на продуктите

  1. Последователност: За най-добри резултати използвайте продуктите редовно, като следвате препоръките на производителя.
  2. Комбиниране: Комбинирайте различни продукти от серията за цялостна грижа – например, използвайте шампоан и балсам заедно с маска за коса за по-добър ефект.
  3. Сезонна грижа: Адаптирайте грижата си според сезона – използвайте по-леки хидратиращи продукти през лятото и по-интензивни през зимата.
  4. Защита от слънцето: Винаги използвайте продукти с SPF, когато сте изложени на слънце, за да предпазите кожата си от вредните UV лъчи.
  5. Допълнителни грижи: Не забравяйте да осигурите допълнителни грижи за специфични нужди – например, използвайте маски за коса и специални лосиони за тяло при нужда от допълнителна хидратация и подхранване.

Категорията "Herbal за Тяло и Коса" на Herbalife предлага всичко необходимо за поддържането на здрава и красива кожа и коса. С висококачествени продукти, създадени с натурални съставки и модерни технологии, вие ще се насладите на видими резултати и цялостна грижа.