Показване на 7 резултата

Протеинова напитка микс Веган – 560гр.

84.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Microbiotic Max

70.00 лв.
Microbiotic Max е хранителна добавка на прах, формулирана като комбинация от пробиотик и пребиотични фибри, които работят заедно в хармония в подкрепа на вашите хранителни цели.

Протеинова напитка микс – 588гр. вкус ванилия

85.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Доматена гурме супа

65.00 лв.
Готова за секунди, тази хранителна инстантна закуска е подправена със средиземноморски билки и осигурява 8 пъти повече протеин от обикновена

Овесено-ябълкова напитка

56.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Beta Heart

74.00 лв.
Beta Heart® е ванилова хранителна пудра, която съдържа ключовата съставка овесен бета-глюкан. Установено е, че овесеният бета-глюкан намалява холестерола в

Тук ще откриете разнообразие от висококачествени продукти, създадени да подпомогнат вашето здраве и благополучие. Независимо дали се стремите към по-добро храносмилане, контрол на теглото или поддържане на мускулна маса, ние имаме подходящите решения за вас.

Защо да изберете протеинови напитки и фибри?

Протеините и фибрите са основни компоненти на здравословното хранене. Протеините играят ключова роля в изграждането и възстановяването на мускулите, докато фибрите подпомагат храносмилането и регулират нивата на кръвната захар. Нашите продукти комбинират тези съставки в лесни за консумация форми, които можете да включите в ежедневната си диета.

В категорията "Протеинови напитки и фибри" ще намерите разнообразие от следните продукти:

Microbiotic Max

Microbiotic Max е продукт, създаден за поддържане на здравословната чревна микрофлора. Той съдържа полезни пробиотични бактерии, които подпомагат храносмилането и усвояването на хранителните вещества.

Ползи:

  • Подкрепя здравословното храносмилане и чревната флора.
  • Помага за укрепване на имунната система.
  • Намалява дискомфорта в стомаха и подпомага регулярността.

Протеинова напитка микс

Протеиновата напитка микс е идеален начин да добавите висококачествен протеин към вашата диета. Тя съдържа всички необходими аминокиселини, които са основни градивни елементи за мускулите.

Ползи:

  • Подпомага изграждането и поддържането на мускулна маса.
  • Осигурява продължително усещане за ситост, което може да помогне за контролиране на теглото.
  • Подобрява възстановяването след физическа активност.

Доматена гурме супа

Доматената гурме супа на Хербалайф е вкусна и здравословна опция за лека храна или предястие. Тя съдържа домати и други натурални съставки, богати на антиоксиданти и фибри.

Ползи:

  • Богата на ликопен, който е мощен антиоксидант.
  • Ниско съдържание на калории, което я прави подходяща за контрол на теглото.
  • Лесна за приготвяне и подходяща за здравословен начин на живот.

Овесено-ябълкова напитка

Овесено-ябълковата напитка е перфектният начин да започнете деня си с вкусна и здравословна закуска. Тя комбинира полезните свойства на овеса и ябълките, осигурявайки важни фибри и хранителни вещества.

Ползи:

  • Подобрява храносмилането и насърчава регулярността благодарение на високото съдържание на фибри.
  • Осигурява продължително усещане за ситост, което помага за контрола на апетита.
  • Енергизира и поддържа стабилни нива на кръвната захар през целия ден.

Beta Heart

Beta Heart е специален продукт на Хербалайф, създаден за поддържане на нормалните нива на холестерола в кръвта. Той съдържа активната съставка бета-глюкан, която е клинично доказана в своето действие.

Ползи:

  • Намалява и поддържа нормалните нива на холестерола.
  • Подобрява здравето на сърдечно-съдовата система.
  • Лесен за добавяне към различни храни и напитки.

Formula 3 Персонализиран протеинов прах

Formula 3 Персонализиран протеинов прах е предназначен за увеличаване на дневния прием на протеин. Може да се добавя към шейкове, супи или други храни, за да се постигне индивидуалната нужда от протеин.

Ползи:

  • Помага за изграждането и поддържането на мускулна маса.
  • Лесен за употреба и подходящ за добавяне към различни ястия.
  • Подобрява общото здравословно състояние и енергията.

Ползите от продуктите

Нашите продукти са разработени с грижа и внимание към вашето здраве. Те предоставят:

  • Висококачествени съставки, които подпомагат вашето физическо и психическо благополучие.
  • Лесни и удобни решения за ежедневна употреба.
  • Продукти, съобразени с различни нужди и цели – от контрол на теглото до поддържане на мускулна маса.

Не чакайте повече! Разгледайте нашата селекция от протеинови напитки и фибри и открийте продуктите, които най-добре отговарят на вашите нужди. Здравословният начин на живот е само на няколко клика разстояние. Включете Хербалайф в ежедневието си и се насладете на ползите от качественото хранене.

Тези продукти на Хербалайф предоставят разнообразие от хранителни ползи и подпомагат здравословния начин на живот. Независимо дали търсите начини да подобрите храносмилането си, да контролирате теглото си, или да поддържате здравословни нива на холестерол, продуктите от категорията "Протеинови напитки и фибри" на Хербалайф са отличен избор.