Показване на 2 резултата

Хербал Алое концентрат – Класик

60.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Хербал Алое концентрат – Манго

60.00 лв.
  0877922800 за Viber поръчка Поръчката пристига до 24 часа Безплатна доставка до офис  Подарък 1 – Хранителен режим Подарък 2 – Herbalife каталог

Добре дошли в света на Алое концентратите на Herbalife - иновативни продукти, изработени с висококачествен екстракт от алое вера. Научете повече за тях и как могат да подобрят вашето хранене и хидратация.

Какво представлява Алое

Алое вера е вид суккулентна растителност, която се използва в медицината и козметиката от векове. Тя е известна със своите лековити свойства и се отглежда предимно заради гелоподобната субстанция, която се извлича от месестите листа.

Алое концентратите на Herbalife са напитки, които съчетават благотворните свойства на алое вера с освежаващи вкусове. Те са създадени с цел да ви осигурят изключително усещане за хидратация и освежаване, като същевременно подпомагат вашето храносмилане.

Вкусове: Класик и Манго

Класик

Традиционният вкус на алое вера, с лека нотка от цитрусови плодове. Подходящ за всеки, който търси естествено и освежаващо изживяване.

Манго

Освежаващият вкус на сладък манго, който добавя екзотичен акцент към вашата напитка. Идеален за почитателите на изискани и изобретателни вкусове.

За какво помага самото растение Алое?

Хидратация и подхранване на кожата

Гелът от алое вера се абсорбира лесно от кожата и хидратира в дълбочина, като същевременно подпомага възстановяването й и подобрява еластичността.

Успокояващо действие върху кожни раздразнения и увреждания

Алоето има антиинфламаторни и антисептични свойства, които могат да помогнат при обриви, ожули, петна и други кожни проблеми.

Подпомагане на храносмилането и детоксикацията

При употреба на алое вътрешно, например в формата на напитки или добавки, то може да подобри функциите на храносмилането и да подпомогне детоксикацията на организма.

Поддържане на здравето на устната кухина

Алоето е известно със своите антимикробни свойства и може да помогне за борба с бактериите и инфекциите в устната кухина, като същевременно поддържа здравето на венците и зъбите.

Тези са само някои от ползите от алое вера за организма. Тя е много разнообразна и може да бъде използвана в различни форми и за различни цели, като допълнение към здравословния начин на живот.

Как да използвате?

Добавете една доза от алое концентрата към вода или любимата си напитка за инстантно освежаване. Можете да го консумирате през целия ден или във всяка ситуация, където имате нужда от допълнителна хидратация и енергия.

Защо да изберете Herbalife?

Herbalife е световен лидер в областта на здравословното хранене и хранителните добавки. Продуктите ни са разработени от висококвалифицирани експерти и са тествани за качество и ефективност. С Herbalife можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто за вашето здраве и благополучие.

Сега, когато знаете повече за алое концентратите на Herbalife, се възползвайте от техните ползи и наслаждавайте се на здравословния си начин на живот!