Продукти

Шейк Формула 1

Отлична комбинация от соеви и млечни протеини в допълнение с билки и основни хранителни вещества, хранителният шейк Формула 1 е идеален заместител на едно основно хранене. Той осигурява здравословен начин на хранене и активно помага при редуциране и контрол на телесното тегло. Една чаша Формула 1 на ден осигурява протеини, нужни за поддържане на мускулната маса, витамини и минерали, включително витамини от хрупа В, като рибофлавин, В6, В12, които спомагат нормалната обмяна на веществата. Съдържанието на витамин Е, селен и цинк, спомагат на клетките да се преборят с оксидантния стрес.

Шейк Формула 1 е разработен в 8 различни вкуса – Ванилия, Тропически плодове, Шоколад, Капучино, Ягода, Бисквити & Крем, Карамелизирана ябълка и канела, Малини и боровинки, Без соя, лактоза и глутен – Ванилия – подходящ за вегетарианци. Всяка кутия съдържа 550 гр., а най-новото е, че най-популярният вкус – Ванилия, вече се предлага и в голяма разфасовка от 780 гр.

А ето и малко информация за хранителните качества на шейк Формула 1. С приема му всеки ден ще можете да набавяте на организма си така нужните мазнини, въглехидрати, белтъци, влакнини и сол. Ето какво още се съдържа:

Витамини:

Витамин А помага на имунната система, на метаболизма на желязото и се грижи за доброто зрение.Също така допринася за доброто състояние на лигавицата и кожата.

Витамин D спомага за нормалното функциониране на мускулите и имунната система и въздейства за нормалното състояние на костите и зъбите. Също и допринася за поддържането на нормална концентрация на калий в кръвта и за нормалното усвояване на калций и фосфор.

Витамин Е защитава клетките от оксидантен стрес.

Витамин C спомага за нормалната функция на имунната система и най-вече по време и след тежки тренировки. Допринася за нормалното образуване на колаген, който помага за нормалното състояние на костите, кръвоносните съдове, хрущяла, кожата, зъбите и венците. Освен това Витамин С е познат с това, че помага за нормализиране на метаболизма, производството на енергия и балансиране на нервната система. Уравновесява психичната функция, понижава чувството на умора и отпадналост и защитава от оксидативен стрес.

Витамин В1 или така наречения тиамин спомага за нормализиране на метаболизма, производството на енергия и нормалното функциониране на нервната система. Също така допринася за нормалната сърдечна и психична функция.

ВитаминВ2 или познатият като рибофлавин спомага нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Благоприятства нормалното състояние на нервната система, лигавиците, червените кръвни телца, кожата и зрението. Редуцира чувството на умора и отпадналост и и защитава клетките от оксидативен стрес.

Витамин В3 – ниацин допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нервната система и намалява чувството на умора и отпадналост. Също така подпомага функцията на лигавицата и нормализира състоянието на кожата.

Витамин В6 допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Спомага за нормалния синтез на цистеин, балансира нервната система и нормализира психичната функция. Спомага образуването на червени кръвни телца, стимулира имунната система и намалява чувството за умора.

Витамин В12 благоприятства състоянието на метаболизма, регулира състоянието на имунната система, положително повлиява чувството за отпадналост и умора. Нормализира психичната система и засилва имунната система. Участва в процеса на делене на клетките и помага за образуването на червени кръвни телца.

Витамин В5 (Пантотенова киселина) Подпомага умствената дейност, метаболизма и производството на енергия.

Фолиевата киселина активно учества в процеса на делене на клетките. Допринася за нормалния синтез на аминокиселини, и за нормалното кръвообразуване. Спомага имунната система и нормализира психичната функция.

Биотинът въздейства благоприятно на кожата, лигавиците и косата. Спомага психичната функция и функцията на нервната система. Повлиява метаболизма и произвоството на енергия.

Минерали:

Калцият отговаря за здравето на костите и зъбите, подпомага метаболизма и следи за нормалното пренасяне на нервни импулси. Той допринася за нормалното кръвосъсирване и за функцията на мускулите.

Фосфорът спомага за нормалната функция на клетъчните мембрани, регулира метаболизма и се грижи за здравето на костите и зъбите.

Желязото спомага нормалната когнитивна функция и протичането на метаболизма. Участва в процеса на делене на клетките, допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин, помага за преноса на кислород в организма и се грижи за доброто здраве на имунната система.

Медта поддържа състоянието на съединителната тъкан и следи за преноса на желязо в организма. Регулира метаболизма, производството на енергия и спомага имунната и нервната система.

Манганът поддържа състоянието на метаболизма, костите, съединителната тъкан и предпазва клетките от оксидативен стрес.

Селенът спомага нормалната сперматогенеза. Грижи се за състоянието на косата и ноктите. Засилва имунната система, бори се срещу оксидативния стрес и нормализира функцията на щитовидната жлеза.

Йодът допринася за нормалното производство на тироидни хормони и се грижи за нормалната функция на щитовидната жлеза. Грижи се за метаболизма, нервната система и подпомага когнитивната функция.

Магнезият се грижи за нормалната функция на мускулите, регулира метаболизма и производството на енергия и спомага психичната функция. Допринася за нормалния синтез на белтъчини, грижи се за костите, зъбите, нервната система и участва в процеса на делене на клетките.

Цинкът е отговорен за нормалната концентрация на тестостерон в кръвта. Също така въздейства на когнитивната функция, синтеза на ДНК, фертилитета и възпроизводството. Грижите за косата, костите, зъбите, кожата и поддържането на нормалното зрение. Участва в процеса на делене на клетките и повлиява благоприятно имунната система.

Калият  спомага нервната и сърдечно – съдовата система. Регулира функцията на мускулите, спомага метаболизма, имунната система и се грижи за производството на енергия.

Приготвяте здравословната си закуска по следния начин:

Разклатете кутията преди употреба. Смесете две супени лъжици (26гр.) от праха с 250 мл. полуобезмаслено мляко (1,5 % мазнини) и разбъркайте добре. Съхранявайте опаковката на сухо и хладно място със добре затворен капак.  В една кутия от 550 гр се съдържат 21 порции по 26 гр.

За най-добри резултати ви съветваме:

За намаляване на теглото: Заместването ежедневно на две от храненията с този вкусен шейк и комбинирането с нискокалорична диета ще допринесат да се чувствате добре и да намалите телесното си тегло.

За здравословно хранене и поддържане на теглото: Погрижете се да имате две пълноценни нискокалорични хранения, а третото заместете с шейк Формула 1, така си гарантирате контрол на теглото и изпълнен с енергия ден.

30- дневна гаранция за връщане на пари

За оптимални резултати е нужно този продукт да бъде използван в комбинация с нискоенергийна диета и редовни физически упражнения. Приемането на достатъчно количество течности е от основно значение. За най-добри резултати следвайте инструкциите описани по-горе.

Herbalife препоръчва преди началото на всяка програма да бъде направена консултация с лекар.

Включете тази наслада в чаша в здравословния си и активен начин на живот и ще усетите разликата.

Поръчай

One thought on “Шейк Формула 1

  1. stoiankonov каза:

    dovolen sam

Comments are closed.