Блог, Полезни статии, Продукти

Тайните на Клетъчния активатор

Какво е Клетъчен активатор на Хербалайф?

Herbalife Cell Activator има за цел да повиши енергийните нива в организма на клетъчно ниво. Без здрави клетки не можем да очакваме да живеем здравословен живот. Може би сте чували, че този продукт на Herbalife се използва най-добре за отслабване. Но това е грешна представа. Клетъчният активатор не е точно формула за отслабване, по-скоро е формула за контрол на теглото.

С увеличаване на теглото, ние сме склонни да намаляваме калориите и приема на храна. Тези калории обаче са от съществено значение за здравото тяло. Освен това е обичайна практика да се прибягва до прекомерно хранене след кратък период на диета. Резултатът е наддаване на тегло поради асинхронни хранителни навици и нездравословно хранене.

В този случай може да използвате Клетъчния активатор на Хербалайф. Тази хранителна добавка ще поддържа абсорбцията на микроелементи в организма. Поради това може да получите необходимото количество хранителни вещества, дори след като приемате ограничено количество храна.

Състав:
Алфа липоева киселина: Това е една от важните съставки, присъстващи в клетъчния активатор. Алфа липоевата киселина или ALA има силни антиоксидантни свойства. ALA се произвежда вътре в тялото в рамките на митохондриите, които са двгател на клетката. Това е мястото, където ALA работи за превръщането на храната в хранителни вещества, преди кръвта да я разпредели по цялото тяло. Тази киселина има двойна разтворимост, което означава, че е разтворима във вода и мазнини. Антиоксидантите са онези елементи, които помагат за стабилизиране на свободните радикали и предотвратяват по-нататъшното увреждане на организма.

Пречистен концентрат от алое вера: Той компенсира хранителните вещества, които може да загубите в процеса на отслабване. В алое вера се съдържат калций, мед, натрий, магнезий, калий и манган и т.н.

Гъбата Шийтаке: Известна е като добавка към различни видове лекарства. Повишава имунитета и осигурява витамин В12 и няколко минерала.

Екстракт от корени на родиола: Популярната билка Родиола се използва в Клетъчния активатор за подобряване на защитните способности на клетките. Освен това той е полезен при депресия, тъй като намалява нивата на стрес.

Пикногенол: Това съединение се извлича от боровата кора на Pinus pinaster. Пикногенолът може да помогне при няколко състояния и здравословни проблеми, а в Клетъчния активатор се добавя, тъй като има противостареещи свойства.

Ресвератрол: Мощен антиоксидант, който се открива в червеното вино, гроздето, фъстъците и някои горски плодове.