Блог

Бързо отслабване

Бързо отслабване

Има много възможни решения за отслабване. Най-често срещания метод за бързо отслабване е ползването на диета или режим за хранене. Като за съжаление повечето бързи начини не дават много дълготрайни и здравословни резултати. В повечето случаи диетите носят идеята, че ще отслабнете бързо, но на цената на гладуване и лишения. В крайна сметка има резултат, но той е кратък.

Някои прибягват и до медикаменти, които твърдят, че ви помагат да отслабнете или поне да улесните отслабването, когато ги комбинирате с други методи.

Те са склонни да работят чрез един или повече от тези механизми:

  • Намаляване на апетита , което ви кара да се чувствате по-сити, така че да ядете по-малко калории
  • Намаляване на усвояването на хранителни вещества като мазнини, което ви кара да приемате по -малко калории
  • Увеличаване на изгарянето на мазнини , което ви кара да изгаряте повече калории

Важно е да се отбележи, че малко от тези лечения имат някаква научна основа и някои могат да имат сериозни последици за здравето. Винаги трябва да обсъждате всякакви промени в диетата или добавките с лекар или регистриран диетолог.

Има и съвсем лесен, приятен и естествен начин за подпомагане на дългосрочното отслабване.

За това е нужно да се доверите на Herbalife и трите им основни продукта, които работят много успешно в тази насока.

Шейк Формула 1

За намаляване на телесното тегло е важно да поддържате добре балансирана диета. За тази цел е подходящ шейк Формула 1, който помага за контрола на прием на калории и снабдява организма с важни витамини, минерали, въглехидрати и протеини. С приема на шейковете Формула 1 можете лесно да постигнете цвоите цели за намаляване на теглото и здравословен начин на живот.

Хербал Алое Концентрат

За контрол на телесното тегло идва на помощ Хербал Алое Концентрат. Той също помага и за постигане на необходимия дневен прием на течности от 2-2,5 литра на ден. Той ще ви помогне да пиете повече вода, тъй като е с приятен освежаващ вкус.

Термоджестик чай – 50 гр.

А когато водите много натоварен и активен начин на живот, то чаят на билкова основа е освежаващо решение за вашето ежедневие. Може да се приема топъл или студен и ще ви помогне за достигането на необходимия прием на течности, което ще е от полза за регулирането на теглото ви.

Комбинацията от тези 3 продукта може да донесе повече ползи за здравословното ви състояние, както и за режима ви за отслабване, отколкото която и да е друга диета. Все пак всеки иска да се чувства добре, нали?