Продукти

Формула 2 – комплекс от витамини и минерали

Формула 2 е комплекс от 24 витамини и мнерали, в помощ и подкрепа на вашето тяло. Изключително подходящ за мъже и жени, които поддържат здравословен начин на живот. Разработен е по 2 различни начина – за мъже и за жени, като и в двата вида са индивидуално заложени хранителни вещества необходими за всеки пол.

 

Формула 2 – Комплекс от витамини и минерали за мъже

Комплексът съдържа избрани витамини и минерали, но е специализиран в грижата за мъжете и тяхното здраве като включва оптимално количество от някои от тях. Витамин А се грижи за доброто зрение. Витамин С подобрява функцията на имунната система. Грижи се за организма по време и след тежки тренировки. Допринася за нормалното образуване на колаген, който помага за нормалното състояние на костите, кръвоносните съдове, хрущяла, кожата, зъбите и венците. Освен това Витамин С е познат с това, че помага за производството на енергия и балансиране на нервната система. Уравновесява психичната функция и понижава чувството на умора и отпадналост. Магнезият допринася за нормалното развитие на мускулите и активно участва в процесите на делене на клетките. За метаболизма на мускулите се грижи  и витамин В2 или познатият като рибофлавин. Той помага за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Благоприятства състоянието на нервната система, лигавиците, кожата и зрението. Редуцира чувството на умора и отпадналост и и защитава клетките от оксидативен стрес. Пантотеновата киселина подпомага умствената дейност, метаболизма и производството на енергия.

Формула 2 – Комплекс от витамини и минерали за жени

Комплексът е специално разработен, за да се грижи за женското здраве, затова има по-засилено съдържание на някои витамини и минерали. Витамин В6 допринася за нормалната хормонална дейност и намалява чувството на умора и отпадналост. Докато витамин В12 се грижи за така наречения енергиен метаболизъм на тялото и нормализира психичната система. Калцият е съсредоточен да поддържа здравето на костите и зъбите. Подпомага метаболизма и следи за нормалното пренасяне на нервни импулси. Също така допринася за нормалното кръвосъсирване и за функцията на мускулите. Цинкът е много важен за женската красота, защото спомага за доброто състояние на косата, кожата и ноктите.

Комплексът е създаден съобразно разликите във физиологията на мъжете и жените. Взети са под внимание височината, теглото и метаболизма. Всичко това е одобрено от експерти по хранене на ЕС и е подкрепено от 71 различни научни доказателства. Формула 2 е разработена така, че да може спокойно да се комбинира с другите продукти на Herbalife. Важно е да се отбележи, че Форумула 2 е хранителна добавка, която успешно допълва, а не замества напълно балансираният хранителен режим. Той си остава на първо място в грижата за доброто здраве.

Начин на употреба:

Приемат се по 2 таблетки на ден по време на хранене. За да бъдете в най-добра форма е препоръчително Формула 2 да се комбинира с шейк Формула 1, като трябва да се има предвид: Ако приемате по 2 шейка на ден, вземате допълнително само 1 таблетка. А ако консумирате само 1 шейк, може спокойно да приемете 2 таблетки дневно.

Поръчай